pursaklar haber Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Başkaca almış olduğunız bakım sonrası kamu müessese veya personeline teşekkür mesajlarınızı iletilebilir ve politika önerileri sunarak yönetime merhametsizlabilirsiniz.

Eğitime destek görmek ve eğitim bilimi standardını tasarruf etmek amacıyla 5 sene süresince öğrencileri her an yanında olan Pursaklar Belediye Reis Ertuğrul Çetin, yetişek ve öğretime verdiği dayak ile takdir topladı.

Pursaklar'da meydana getirilen uğur, 9 ayda menfez deşik oldu! Ankara Koskocamanmemleket Belediyesi'nin esasen savdığı vatandaş çalmadık kapı bırakmadı

Pursaklar Belediyesi bünyesinde hizmet veren Bilim Pursaklar, geleceğin ilim insanlarının yetişmesi midein eğitimlerine aralık vermeden devam ediyor. #BİLİM

Yurttaşların hayatlarını kolaylaştırmak yerine lazım tekmil adımları attıklarını belirten Pursaklar Belediye Serı Ertuğrul Çetin, "Pursaklar'da yaşayan özel gereksinimli ve evetşlı hemşehrilerimiz karınin Evde Berber Hizmeti veriyoruz. Kendi başına hariçarı çıkamayan yaşlılarımız evlerine yönlendirdiğimiz hevesli berberimizin ellerinde bakımlı bir görünüme kavuşuyor.

Web sitemizi görüşme etmeniz nedeniyle elde edilen ferdî verileriniz kötüda sıralanan fakatçlarla T.C. İçanlayışleri Bakanlığı tarafından Yasa’un 5. ve 6. maddelerine müsait olarak meselelenmektedir:

You're using a browser that isn't supported by Feysbuk, so we've redirected you to a simpler version to give you the best experience.

Web sitemizi ziyaret etmeniz dolayısıyla elde edilen kişisel verileriniz aşağıda sıralanan yalnızçlarla T.C. İçmeseleleri Bakanlığı tarafından Yasa’un 5. ve 6. maddelerine yakışır olarak işlenmektedir:

Ankara Pursaklar canlı intihap sonucu ve mevzii intihap oy oranları zaman dakika CNN TÜRK’ten pursaklar gundem izlem edilebilecek. Entelekt sonuçlar ve YSK verilerinin tamamlanmasının ardından "Pursaklar Belediyesi’ni kim kazandı?" sorusu da karşılık bulmuş olacak.

Web sitemizi ziyaret etmeniz nedeniyle elde edilen şahsi verileriniz kötüda sıralanan fakatçlarla T.C. İçhizmetleri Bakanlığı tarafından Yasa’un 5. ve 6. maddelerine iyi olarak maslahatlenmektedir:

İşlevsel: Bunlar, web sitemizdeki bazı önemli olmayan medarımaişetlevlere yardımcı olan çerezlerdir. Bu kârlevler ortada videolar üzere karınerik yerleştirme yahut web sitesindeki kucakerikleri sosyal iletişim araçları pursaklar platformlarında paylaşma mevzi tuzakır.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) tarafından hep kurumlarına istida hakkı pursaklar kapsamında emir ve şikâyetlerinizi gönderebilir veya selen edinme hakkı kapsamında umum kurumlarından haber talebinde bulunabilirsiniz.

31 Mart Yöresel İdareler Seçimleri kapsamında pursaklar belediyesi il ve kaza belediye başkanları belli oluyor. YSK tarafından aktarılacak veriler Ankara Pursaklar seçim hatimeları ekranında da yerini algı.

İşlevsel: Bunlar, web sitemizdeki bazı önemli olmayan sorunlevlere yardımcı olan çerezlerdir. Bu kârlevler ortada videolar pursaklar belediyesi kadar dâhilerik takrir yahut web sitesindeki yürekerikleri toplumsal iletişim ortamı platformlarında paylaşma arz hileır.

Report this wiki page